Om Oss

Vi som skapat hemsidan HFXTrading.se är en grupp svenskar som är baserade både i Göteborg och Barcelona. Vårt team arbetar regelbundet med att hålla sig uppdaterade och upplysta gällande finansiella frågor och nyheter gällande Forex, CFD och valutahandel. Detta så att det underlättar för dig som ny och erfaren daytrader.

Vårt mål med HFXTrading.se är att utbilda dig om både HFX Trading och valutahandel online, detta så att du kan ta bättre beslut under din daytrading resa. När du har mer erfarenhet och kunskap gällande trading så kommer du i tur att göra bättre trading beslut som förhoppningsvist leder till bättre affärer och högre vinster. Vi har själva varit aktiva daytraders och arbetat inom trading branchen som account managers, så vi vet vilken kunskap som är mest relevantast till dig som både ny och erfaren daytrader.

Om du vill komma i kontakt med oss, så är du alltid välkommen att sända oss ett email på den epost adress du finner här nedan, alternativt att du skickar oss en förfrågan via våran live chatt funktion på webbplatsen.

“kontakt(snabela)hfxtrading.se”